Beplanting

Terras aanleggen Meerhout

Een tuinterras maakt het in elk seizoen extra uitnodigend om een plezierig samenzijn buiten te houden. Het vereist een goed plan en veel voorbereiding en soms ook een vergunning.

Alles moet opgemeten worden en de afwerking moet in de context van de grootte en stijl van de tuin passen. Ons team adviseert u met plezier bij het kiezen van passende terrastegels (materiaalsoort, kleur en grootte) voor de aanleg van een perfect terras.

We zorgen dat de grond diep genoeg wordt uitgegraven en leggen een stevige fundering aan, rekening houdende met het afschot voor de drainage van overtollig water. Ons team legt de tegels waterpas in overeenstemming met het met u afgesproken ontwerp en werkt de naden en hechtingen met omliggende muren vlekkeloos af. De prijs voor deze klus hangt af van het soort tegels en de grootte van het terras.

Contacteer ons

Oprit aanleggen Meerhout

Ook hier staat ons team specialisten u graag bij met het uitkiezen van het materiaal voor de bestrating (materiaalsoort, kleur, dikte en grootte), afhankelijk van het doel van de oprit (auto’s parkeren, fietsenstalling, verkeervrije entree).

Onze specialisten zetten zich in bij het opmeten van de ruimte, het uitgraven van de grond, het waterpas leggen van de tegels of klinkers op een zandbed en de afwerking van voegen en benodigde hechtingen.

 

Afspraak maken
tuinaanleg

Oprit aanleggen Meerhout – Terras aanleggen Meerhout

Onze werkwijze

We starten eerst met een plaatsbezoek bij uw thuis in Meerhout. U kan ons dan uitleggen wat u verwacht voor uw oprit en terras zoals de grootte, gewenste materialen, budget, deadline, etc.

Op basis hiervan geven we je graag ons professioneel advies naargelang de mogelijkheden voor uw situatie.

Vrijblijvende offerte op maat

We gaan in kaart brengen welke werkzaamheden er dienen te gebeuren. Afhankelijk van de situatie kan het zijn dat wij bijvoorbeeld eerst een deel van de tuin moeten verwijderen, of de huidige bestrating moeten afbreken, of mogelijks moeten we uw tuin verhogen, … 

Nu dat we bij u zijn langs geweest en weten wat uw wensen zijn en wat de huidige situatie is, maken wij een offerte op voor de bestrating van uw oprit en/of terras.

Aan de slag

Bent u akkoord met onze offerte? Dan plannen we de werken in, bestellen we de nodige materialen, we regelen alle machines en komen op de afgesproken datum bij u langs om aan de slag te gaan.

Onze belofte

Een oprit aanleggen of terras aanleggen in Meerhout is uiteraard meer dan enkel het plaatsen van klinkers, tegels, kasseien, …

Wij zorgen voor een goede ondergrond waardoor uw terras of oprit niet zal indeuken. We plaatsen een goede boordsteen zodat uw buitenvloer niet kan uitzakken. De afwatering is daarbij zeer belangrijk en uiteraard zorgen we hier ook voor een vakkundige en professionele plaatsing.

100% tevredenheid

Wij zijn tevreden wanneer u tevreden bent. We doen de oplevering van onze projecten steeds samen met de klant zodat u 100% gelukkig bent met het resultaat.